Strateginis informacinių sistemų valdymas

Sukurta: 18 sausio 2013

Scope2x

Padalinys
Ekonomikos ir verslo administravimo fakultetas

Scope2x

Krypčių grupė
Verslo ir viešoji vadyba

Scope2x

Studijų kryptis (šaka)
Vadyba

Scope2x

Kvalifikacinis laipsnis
Verslo vadybos magistras

Scope2x

Trukmė
1,5 metai

Scope2x

Studijų forma
Nuolatinės dieninės

Scope2x

Studijų programos kreditai
90

Scope2x

Metinė studijų kaina (2024 metai)
4 440 EUR

Programos tikslas - parengti kvalifikuotus strateginio informacinių sistemų valdymo specialistus, gebančius analizuoti ir profesionaliai vertinti šiuolaikinių organizacijų kompetencijų stiprinimo kelių paiešką, inovacijų informacinių technologijų ir sistemų srityje panaudojimo problematiką, lyderystės ir tikslų siekimo gebėjimų ugdymą.

 

 

VU Bloomberg labVU FEBA Admission Scholarship

 

Kodėl ši programa?

  • Studijos, orientuotos į karjeros sėkmę. Visi pagrindinių programos dalykų dėstytojai turi darbo versle patirties, o kviestiniai lektoriai – ekspertai iš pažangiausių IT įmonių Lietuvoje.

  • Tik aktualios profesinės žinios. Įgysite naujausių, kritinį mąstymą ugdančių, kartais net prieštaringų žinių bagažą, būtiną sėkmei šiame karjeros lauke.

  • Studijos vyksta vakarais, todėl vienu metu galėsite ir mokytis, ir įgyjamas kompetencijas pritaikyti darbe.

Karjera

  • IT ir verslo analitikas. Naujausių teorinių ir strateginių informacinių sistemų žinių kombinacija jus pavers kvalifikuotais analitikais.

  • Verslo konsultantas. Gebėjimas įžvelgti ir maksimizuoti įmonių inovacijų potencialą leis siekti verslo konsultanto karjeros.

  • IT ir verslo projektų vadovas. Įmonėms vis daugiau investuojant į informacines sistemas, šią sritį išmanančių projektų vadovų poreikis nuolat auga.

„Studijos Strateginio informacinių sistemų valdymo programoje pasižymėjo išskirtiniu kokybiškumu kuomet derinant praktinę ir mokslinę bei akademinę patirtį studentams buvo suteikiamos ne tik žinions, bet ir gausus praktinių įgūdžių bei kompetencijų bagažas. Perteikiamos naujausios profesinės žinios leido suprasti, kad ne visos inovacijos vienodai pasiteisina, todėl labai svarbu remtis laiko patikrintomis vertybėmis ir atskaitos taškais. Būtent toks požiūris ir darbas mišriose grupėse leido įgytas žinias pritaikyti tiesioginiame darbe čia ir dabar.“
 
Akvilė Rykovė, Vyresnioji komandos vadovė Projektų skyriuje, Danske Bank