Sukurta: 23 rugsėjo 2011

Papildomų išsilavinimo dokumentų išdavimas ir kitos paslaugos

Šiuo metu Universitete studijuojantiems studentams ir klausytojams visas reikalingas studijų pažymas ir kitus dokumentus nemokamai išduoda kamieninių akademinių padalinių (fakultetų) studijų skyriai

 
PAPILDOMI IŠSILAVINIMO DOKUMENTAI IR PAŽYMOS, IŠDUODAMI VILNIAUS UNIVERSITETO ABSOLVENTAMS IR ASMENIMS, NUTRAUKUSIEMS STUDIJAS VILNIAUS UNIVERSITETE

 

Vilniaus universiteto absolventai ir asmenys, nutraukę studijas Vilniaus universitete, gali Vilniaus universitete gauti visas jiems reikalingas pažymas, diplomų, diplomų priedėlių ar pažymėjimų dublikatus ir kitus dokumentus. 

Dokumentus* galima užsisakyti el. paštu  kartu išsiunčiant šiuos dokumentus:
Pasirašytas nustatytos formos prašymas Prašymų formos:
  • dėl pažymos išdavimo ir (ar) išsilavinimo dokumentų kopijos patvirtinimo: DOCX | PDF
  • dėl Vilniaus universiteto išsilavinimo dokumento dublikato išdavimo: DOCX | PDF
Asmens dokumento kopija Asmens tapatybės kortelės ar paso kopija
Sumokėtos įmokos kvitas Banko pavedimo išrašas, liudijantis įvykdytą sumokėjimą už išsilavinimo dokumentų išdavimo paslaugą
* dokumentai, susiję su rezidentūros studijomis, yra išduodami Vilniaus universiteto Medicinos fakultete.

Papildomi išsilavinimo dokumentai ir pažymos yra išduodamos ne vėliau kaip per 30 kalendorinių dienų nuo prašymo ir kitų reikalingų dokumentų pateikimo dienos.

Daugiau informacijos – Vilniaus universiteto Centrinės administracijos Studijų administravimo skyrius, tel. +370 5 219 3164, el. p. .

 


 
PAŽYMOS, IŠDUODAMOS ĮSTAIGOMS IR AGENTŪROMS, ATLIEKANČIOMS ASMENS ĮGYTO IŠSILAVINIMO DOKUMENTŲ PATIKRINIMĄ

 

Išorės įstaigos, atliekančios asmenų įgyto išsilavinimo dokumentų, išduotų Vilniaus universitete, patikrinimą, gali Vilniaus universitete užsisakyti patikrinimo ir pažymos išdavimo ar užpildymo paslaugą.

Paslaugą galima užsisakyti el. paštu  kartu išsiunčiant šiuos dokumentus:

Pasirašytas sutikimas dėl išsilavinimo dokumentų tikrinimo Pateikiamas asmens, kurio išsilavinimo dokumentus norima patikrinti, pasirašytas sutikimas dėl leidimo tikrinti jo išsilavinimo dokumentus
Sumokėtos įmokos kvitas Banko pavedimo išrašas, liudijantis įvykdytą sumokėjimą už išsilavinimo dokumentų išdavimo paslaugą (įmokų dydžius ir mokėjimo rekvizitus rasite žemiau)

Paslauga yra atliekama ne vėliau kaip per 30 kalendorinių dienų nuo prašymo ir kitų reikalingų dokumentų pateikimo dienos.

Daugiau informacijos – Vilniaus universiteto Centrinės administracijos Studijų administravimo skyrius, tel. +370 5 219 3164, el. p.

 



ĮMOKŲ UŽ PAPILDOMŲ IŠSILAVINIMO DOKUMENTŲ IŠDAVIMĄ IR KITAS PASLAUGAS MOKĖJIMO TVARKA

Įmoka už papildomų išsilavinimo dokumentų išdavimą ir kitas teikiamas paslaugas yra mokama pervedant ją į vieną iš Vilniaus universiteto atsiskaitomųjų sąskaitų:

LT08 7044 0600 0110 1389 (AB „SEB bankas“)

LT37 7300 0100 9431 8310 (AB „Swedbank“)

Atliekant šį mokėjimą, prašome nurodyti šią mokėjimo paskirtį – „01210062, už Vardeniui Pavardeniui išduotą pažymą ar suteiktą paslaugą“. 

 


 
PAPILDOMŲ IŠSILAVINIMO DOKUMENTŲ IŠDAVIMO IR KITŲ PASLAUGŲ ĮKAINIAI
 

Į pateikiamus įkainius nėra įskaičiuoti banko mokesčiai už vietinius ar tarptautinius tarpbankinius pavedimus: